RO   |   EN

Servicii

Serviciile CoolRentals sunt proiectate sa atinga scopul fiecarui eveniment in parte prin echipamente de ultima generatie si o echipa formata din specialiati cu experienta. Portofoliul de produse CoolRentals acopera toata gama de echipamente necesare organizarii unui eveniment: sisteme complete audio si video, indoor si outdoor, sisteme de lumini, scenotehnics, grupuri electrogene și multe altele.

SERVICII AUDIO

Divizia audio CoolRentals are peste 15 de ani experienta si acopera o arie larga de necesitati: de la sisteme line array pentru concerte pana la sisteme mai mici de sunet pentru petreceri private. Echipa noastra de tehnicieni si ingineri de sunet, alaturi de echipamentele de ultima ora, asigura calitatea si excelenta sunetului.

Din portofoliul echipamentelor de sunet fac parte branduri precum: Martin Audio, D&B Audiotechnik, Qube, Mackie, Allen&Heath, Digico, Avid, Degidesign, Yamaha, Roland, Korg, Clavia North, Marshall, Ampeg, Pioneer, Technics, Shure, Audio-tehnica etc.

SERVICII LUMINI

Designul de lumini este determinant pentru atmosfera si succesul unui eveniment, indiferent de amploarea lui. Luminile pot conferi o nota de dramatism sau pot adauga eleganta si rafinament unui eveniment. Specialistii CoolRentals ofera consultanta in crearea celui mai potrivit set up si alegerea sistemului de lumini care se potriveste cel mai bine cu specificul si conceptul evenimentului.

Pentru reusita evenimentelor noastre folosim branduri ca: Clay Paky, Martin, Coemar, Robert Juliat, ChamSys, Avolites, Griven, Stairville, Eurolite, DTS, Elation, PR Lighting.

SERVICII VIDEO

Proiectiile video sunt un instrument puternic si important care pot adauga energie si dinamism oricarui eveniment si reprezinta un mijloc semnificativ de a comunica orice tip de mesaje. CoolRentals va poate oferi cea mai buna soluție video, indiferent de marimea evenimentului, de la proiectii edge blending pe ecrane de mari dimensiuni pana la sisteme de plasme sau proiectii PowerPoint.

Portofoliul video CoolRentals cuprinde o gama foarte larga de echipamente, de la proiectoare HD la ecrane cu LED de interior si de exterior si producatori precum: NEC, Kramer, Edirol, Panasonic, TecnoVision, MR LED, Data Video, Sony, Christye Digital, AV Stumfl, Uniview.

PRODUCTIE

CoolPromotions este divizia de productie a CoolGroup, specializata in a oferi solutii integrate de implementare pentru evenimente si targuri/expozitii: concept, proiectare, design, productie publicitara, project management.

Divizia CoolPromotions a aparut in completarea activitatii de productie tehnica pentru evenimente, desfasurata de CoolRentals de peste 10 ani, pentru a oferi clientilor solutii complete de implementare a proiectelor.

Informatii De Contact

Trimiteti-ne Un Mesaj