RO   |   EN

Portofoliu De Clienti

CoolRentals ofera echipamente de închiriere pentru evenimente de mare amploare si concerte, folosind cele mai noi echipamente si servicii de consultanta hi-tech oferite de specialisti de top.

PREMIILE MUZICALE
RADIO ROMANIA

Premiile Muzicale Radio Romania constituie gala celor mai importante premii muzicale oferite de postul public national de radio.

Locatie: Sala Radio
Bucuresti, Martie 2016

GALA RXF

Galele de Arte Martiale Mixte RXF, aduc în fața publicului evenimente presărate cu acrobații, artiști și luptatori de renume din MMA-ul autohton și internațional.

Locatie: Circul Globus
Bucuresti, Martie 2016

ROBIN & THE BACKSTABBERS

Un super concert sustinut pe insula plutitoare de pe Dambovita de catre una dintre cele mai cool trupe din Romania.

Locatie: Dambovita River
Bucuresti, Iunie 2015

GALA MMA

Galele MMA organizate in România sunt evenimente de lumini, sunet si video de cel mai inalt nivel si unde adrenalina isi face simtita prezenta inca din primul minut.

Locatie: Sala Palatului
Bucuresti, Decembrie 2014

SUPERKOMBAT K1

Superkombat este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune evenimente de kickboxing din lume, castigand titlul de Best Promotion Of The Year Award K-1.

Locatie: Ramnicu Valcea,
Bucuresti, Romania

DAVIS CUP

Intre 5 si 7 martie 2013, in Sala Sporturilor din Brasov s-a desfasurat intalnirea de Cupa Davis dintre reprezentativele Romaniei si Olandei, in Grupa 1 Euro

Locatie: Sala Sporturilor
Brasov, Martie 2013

COMITETUL OLIMPIC ROMAN

La Festivalului Olimpic al Tineretului European, organizat la Brasov si Rasnov, au fost prezenți delegați din 37 de țări.

Locatie: Brasov, Poiana Brasov,
Rasnov - Februarie 2013

WHITE SENSATION

Început în urmă cu cincisprezece ani, ca un one-off în Amsterdam ArenA, este acum un fenomen mondial, care are loc pe stadioane și arene din întreaga lume.

Locatie: Romexpo
Bucuresti, Aprilie 2013

JACK DANIELS

In perioada 2011 - 2013 am contribuit la organizarea mai multor evenimente Jack Daniels, in locatii variante: de la plajele Marii Negre la cluburile din toata tara.

Locatie: various
Data: 2011 - 2013

PADINA FEST

La 1509 metri altitudine, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, are loc unul dintre cele mai longevive festivaluri de muzică alternative de la noi din ţară.

Locatie: Padina,
Iulie 2015

MICHELIN

Inca din momentul infiintarii, misiunea Michelin a fost aceea de a contribui la progresul în mobilitate. Ea a ales să facă acest lucru prin inovație și calitate.

Locatie: Radisson Blu Hotel
Bucurestit, Decembrie 2012

SUCCESS SUMMIT
RICHARD BRANSON

Sir Richard Branson a fost prezent la Bucureşti, pentur a susţine conferinţa "The Ultimate Success Summit", alaturi de Robin Sharma.

Locatie: Sala Palatului
Bucuresti, Mai 2012

ING CHRISTMAS
PARTY

Colaborarea cu ING pentru organizarea petrecerii corporate de Craciun, in Decembrie 2011, a insemnat inceputul unui parteneriat de lunga durata.

Location: Palatul Parlamentului
Bucuresti, Decembrie 2011

RANGE ROVER

Premium Auto România, a sărbătorit alături de invitați de seamă, aniversarea a 40 de ani de la lansarea primului model Range Rover din lume.

Locatie: Stejarii Country Club
Bucuresti, Iunie 2010

FINLANDIA EVENTS

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend.

Location: Various
From 2009 - 2013

JAGUAR XJ

Momentul descoperirii noului XJ a fost pregatit de un show neconventional sustinut de invitatul special din Franta – Nilko, The Speed Painter.

Locatie: Premium Auto
Bucuresti, Iunie 2010

HYUNDAI i30

Show-ul de lansare Hyundai i30 a atras atenţia întregii mass-media locale, cu nu mai puţin de 450 jurnalişti şi parteneri participând la acest eveniment.

Locatie: Baneasa Shopping City
Bucuresti, Aprilie 2012

Informatii De Contact

Trimiteti-ne Un Mesaj